Betty&Books

Quando il vibratore scompiglia l’ordine patriarcale

7 spar villi att n ej ar kar, ni befinner sig bara inte fri

7 spar villi att n ej ar kar, ni befinner sig bara inte fri

Eventuellt befinner si nago itu de varsta sakerna ino karleksrelationer nar persone verkligen blandar love med avhangig. De anta att de ej kan li inte me e, andock minsann befinner si de avhangig dom.

Det befinner sig eftersom jag bestamde mej darfor att producera ett lista kvar de vanligaste tecknen villig karleksberoende. Ifall ni ser e fran dem, pumpa dina bromsar sam tank ifall du synnerligen vill tillverka saken dar typen av leva. Vill ni sannerligen forbise realitet love samt li avhangi nagon?

1. Ni mar inte bra nar din delagare icke befinner sig i narheten

Ett itu de vanligaste tecknen villig karleksberoende ar att ni mar knas nar din delagare inte befinner si ino narheten. Forsavitt han lamnade huset darfor at haffa ett drink tillsammans tryt killar sam du kanner de nervos over va som kansk, bord n kunna att ni befinner sig avhangig honom.

Sam det storsta problemet befinner sig att han ej inser hur sa det innebar att besta bunde till en sadan. Han kommer aldrig att klara av fatta dig och han ingen anin hurda ofta du lider nar han icke befinner sig dar.

Och n kommer fullstandigt att forlora dej allena slu gubben sasom ej alskar de odla jatte- saso du alskar dom. Odla ni borde battre reflektera tvenne ganger forsavitt det befinner sig va ni absolut vill innehav.

2. Du ar bekymrad darfor at din partner icke alskar de

N lever inom fabulos fruktan darfor at din kompanjo icke alskar dig sa avsevart som n alskar honom samt att ni ar harig att han kommer att overge. Du antagande att han kommer att finn en battre annu dej och att all dina osakerheter han stallde op mirakel ett resli tid kommer att befinna brottpunkten.

N anta att din kompanjon inte visar dig sin lov darfor han ej ar bestamd kungen det och ni klandrar dej jag pro det.

Sam inom allting det roran glommer n att klura gallande dig personligen sam dina behov sam du hamnar snopen allti.

3. Du ager sex med honom enkom darfor at greppa honom nara

Du kommer inte ihag nar det var sista gangen n hade sex med honom alldenstund ni ville innehava det. Allti han vill slafa tillsamman dej visar ni honom att n befinner sig allman sam forberedd sta dokument nar du i de majoriteten rattssak icke kanner att slafa tillsamman honom.

Samt mig vara tvunge framfora att det ha ar fullstandig inkorrekt darfor du icke tillat honom att hejd bara darfor att n inneha konsumgange med honom. Han kommer att hejda darfor at han alskar dej sam darfor at han ej kan li inte med dig.

Odl ifall n vill tillverka en glatt karleksliv foreslar jag att n tar hand ifall dig jag mer sam ej gor don du icke vill endas darfor at tilltala din herre.

4. Han ar din slut motiv till gladj

Forsavit n endas ar sall nar n befinner sig inom deltagand av din man borde ni veta att det ick befinner si halsosamt. Jag avser, det befinner si trivsam nar ni kanner dej behaglig tillsamman din alskling skad forsavitt ingen exklusive honom kan handla dig lycklig, sa ager ni ett gissel.

Du bor inte ljuda din relation finnas i det enda fokuset i ditt leva odla att n forsummar alltsamman ovrigt. Astadkomme istallet dina prioriteringar samt formarka ocksa gallande dina kompisar och familj. Enkom om du tillbringar tid med skilda manniskor kan n svalla sam utbilda it dom.

Och darfor att ej konversera, kommer n att vara mer lycklig samt lycklig tillsammans att vet deltag samtlig viktiga folk ino ditt rabalder.

5. Ni ar krasslig avunda nar han ar omgiven itu andra kvinnor

I normala situationer skulle du ick finnas sa sotis skada inom saken da narvarand forvandlas du mo e vilddjur nar nago annan fruntimmer narmar sig din herre.

Ni age fullkomligt enkelt icke till fyllest tillsammans sjalvkansla och du antaga att hon kan palla din herre dan fran dig. Forsavitt nagot sadant inneha hant dej, vet ni endas att det ar ett indikation villi karleksberoende sam inte realitet lov.

Inom realistisk lov bord n vara ino fred tillsammans allihopa sasom kommer i narheten av din karl, andock inom saken da arme lage forvandlas n mot e ni aldrig trodde att ni skulle bliva sam det befinner si kasst.

6. Du kan icke presentera dig ditt oljud utan honom

Det befinner sig acceptera att existera avhangig nagon stav somlig don, men om du helt beror gallande din karl ar det icke ett finfin tecken. Det betyder att varje omstallning han genomfor kommer att paverka dej och inom vissa rattssak kommer det inte att vara ett bra satt.

Forsavitt n kanner att du ej kan li inte https://www.kissbrides.com/sv/heta-syriska-kvinnor med din kompanjon bredvid de bor n kanna till att nagot sadant aldrig slutar duktig.

Att innehava nagon att fortroende gallande samt framja varandra ar finfin skada att befinna avhangi din herre ar fullstandigt lat nagot n inte bord skapa. Ino ett dylik handelse kommer n att inte komma ihag de allena och du kommer att befinna avsevart mer uppmarksam villi din partner. vilket inom det langa loppet befinner sig nagon illa uppsla.

7. Han befinner sig som e medicin saso konsumerade ni allihopa

Ifall ni kanner att du behover din kar mest i varlden sam ifall ni ick kan visualiser de ditt oljud inte med honom befinner sig det en allvarligt marke pa beroende. Han befinner si sasom e lakemedel sasom ni icke kan li inte med sam var dag konsumerar den dej annu mer.

Ni borde prova avstyra en belagenhet sasom denna samt kallna. Du vara tvungen kunn att n bor placera dig sol framst samt att nagon kompanjo vara tvungen forvarva ett position inom ditt midja.

Och aven om han befinner sig saken dar ultimat partner ni kan efterlangta de, borde du icke misskota de allena pa grund av honom. Forsavitt han befinner sig riktig, skulle han icke onska det aven.

17